Volgens trendwatcher Adjiedj Bakas is het duidelijk. In de toekomst gaan organisaties zich steeds vaker bemoeien met de gezondheid van medewerkers. Nu al heeft de directie van Google een flinke vinger in de pap als het gaat om de gerechten die medewerkers in de kantine kunnen bestellen. Gezondheid en vitaliteit van medewerkers komt steeds vaker aan de orde als het gaat om het ontwikkelen van organisaties, managers en medewerkers. In deze editie van ‘Do I have a choice?’ een gesprek met Greg Kalfus, vitaliteitsarchitect bij Dilato. Hebben we echt een keuze als het gaat om onze vitaliteit en gezondheid in organisaties?
“Je hebt zeker een keuze, maar je bent je er niet altijd van bewust.”, aldus Kalfus. En: "Voor ons is vitaliteit een soort graadmeter voor duurzame inzetbaarheid.” Eerder deelde ik mijn ervaringen met de Jawbone Up in dit blogbericht. Kalfus zegt daarover: “Super dat dit soort apparaten op de markt komen.” Hij geeft aan dat het vooral goed is om de output van dit type apparaten met een vitaliteitscoach te bespreken. Wil je meer weten over hoe je vitaal en gezond kunt blijven tijdens je werk? Luister dan naar deze editie van ‘Do I have a choice’.
Luistertijd: 11.07 minuten