Dieser Eintrag steht nicht auf Deutsch zur Verfügung.

Wij zoeken een secretariële ondersteuner (32 uur)

17 Oct

Wij zoeken een secretariële ondersteuner (32 uur)

Kessels & Smit, The Learning Company is een adviesbureau op het gebied van coaching, professionalisering, organisatieverandering en onderwijsvernieuwing. We begeleiden leerprocessen van anderen, maar zijn zelf ook zoveel mogelijk een lerende organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling. Zelfsturing en autonomie zijn belangrijke steekwoorden in de manier waarop we ons organiseren. Net als onderlinge verbinding en een goed gezelschap zijn voor elkaar.

 

De ongeveer 30 Nederlandse adviseurs werken door het hele land: veelal bij de opdrachtgever en vanuit huis. Maliebaan 45 in Utrecht is hun ontmoetingsplek. Daar zijn flexplekken en ruimtes om te werken met kleine en grotere groepen en opdrachtgevers. Een team van 6 ondersteuners met elk hun eigen specialisatie (ICT, financiën, vormgeving, projectmanagement) verzorgt de support voor deze adviseurs en draagt ervoor zorg dat het kantoor een prettige plek is om te werken en dat we gastvrij zijn voor mensen van buiten.

 

Wij zoeken op korte termijn een secretariële ondersteuner M/V (32 uur)

 

Werkzaamheden:

 • De basiswerkzaamheden bestaan uit adequate telefoonservice, agendabeheer (afspraken maken, bewaken gemaakte afspraken, opstellen planning), ondersteunen bij organisatie van bijeenkomsten (zoals klaarmaken materialen, zoeken naar locatie), afhandelen van aanvragen via de website of e-mail, het redigeren en opmaken van documenten en offertes en inkoop van kantoorartikelen.
 • Gastheer- of gastvrouwschap van onze thuisbasis aan de Maliebaan in Utrecht, inrichten van het kantoor als plezierige ontmoetingsplek, ontvangen van opdrachtgevers en adviseurs.
 • Praktische ondersteuning en pro-actief meedenken in de voortgang van projecten en initiatieven.
 • Actieve rol bij onze uitgeverij (K&S Publishers) waar je naast het verwerken van webshop bestellingen, op den duur ook betrokken bent bij de publicatie van een nieuw boek (denk aan contact met auteurs, redacteuren, drukkers en overige externe partners).

 

Wij zoeken:

 • Een enthousiaste en zelfverzekerde collega die er plezier in heeft dienstverlenend te zijn naar onze opdrachtgevers en adviseurs.
 • Iemand die communicatief sterk is en in staat om zelfstandig te werken in afstemming met collega’s uit het ondersteunersteam en de adviseurs. Dat betekent dus ook iemand die tegelijk flexibel is én grenzen kan stellen.
 • Een energieke en onderzoekende persoonlijkheid die snel inzicht krijgt in wat er moet gebeuren, initiatief neemt en daar intuïtief de juiste mensen bij betrekt, ook als het niet direct gevraagd wordt.
 • Een persoon die pro-actief is en ideeën heeft om het werk zo in te vullen dat er een prettige omgeving ontstaat voor onze opdrachtgevers, jouw collega’s en jezelf.
 • Iemand met aantoonbare ervaring in het secretariële vakgebied en het bieden van projectondersteuning.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en MS Office is noodzakelijk.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Utrecht.

 

Wij bieden:

Een uitdagende, veelzijdige baan in een professionele werkomgeving. Persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing in je vakgebied vinden wij belangrijk. Het salaris is afhankelijk van ervaring en invulling van het werk.

 

Mail je brief met motivatie en CV vóór 31 oktober a.s. naar Kessels & Smit, t.a.v. Barbara Grijns, bgrijns@kessels-smit.com.